شرایط اخذ اقامت از طریق ازدواج
اقامت دائمی (اقامت از طریق ازدواج یا یا روش های دیگر) به معنی حق سکونت شهروندان خارجی در یک کشور دیگر برای یک دوره نامحدود است.
مطابق قوانین و قواعد حقوق بین الملل خصوصی یکی از راههای گرفتن تابعیت و اقامت یک کشور ازدواج میباشد. درنتیجه با ازدواج با شخصی که تابعیت یا اقامت یک کشور خارجی را دارا است میتوان اقامت و تابعیت کشور مورد نظر راگرفت
مهاجرت و اخذ اقامت دائم از طریق ازدواج یعنی اعطای ویزای ازدواج و سپس تابعیت سایر کشورها به هر فردی که با یک تبعه آن کشور ازدواج کرده است.
در بسیاری از کشورهای قدرتمند دنیا مانند آمریکا و انگلیس و اتریش و خیلی از کشور های دیگر ، قوانین مهاجرتی از جمله اخذ اقامت از طریق ازدواج به صورت کامل آماده و تدارک دیده شده است .
برای اخذ اقامت در یک کشور از این طریق ازدواج متقاضی باید حتما ثبت شده باشد. همسر فرد متقاضی باید بتواند اثبات کند درآمد کافی جهت تامین زندگی در کشور مورد نظر برای یک زوج را دارد و متقاضی نیز باید حداقل مدرک A1 زبان را داشته باشد. به این منظور هر نوع ازدواج رسمی ثبت شده موثق در هر کشوری قابل قبول می باشد.
توجه داشته باشید که این روش فقط مختص افرادی است که واقعا با یک تبعه کشورهای دیگر ازدواج کرده اند.
قبل از گرفتن ویزای ازدواج تمامی مدارک به صورت کامل مورد بررسی قرار میگیرد تا صحت آن مشخص شود به همین دلیل به هیچ وجه ازدواج صوری برای دریافت اقامت توصیه نمی شود.
مزایای اخذ اقامت دائم از طریق ازدواج
هزینه پایین
اجازه اشتغال تمام وقت
برخورداری از عدالت و حقوق یکسان نسبت به دیگر شهروندان اتحادیه اروپا
قطعی بودن دریافت تابعیت بعد از گذشت دوره انتظار تابعیت (حداقل سه سال)
محدودیت ها و معایب اخذ اقامت از طریق ازدواج
مدارک لازم برای اخذ اقامت دائم از طریق ازدواج:
نیاز به مدرک زبان حداقل A1
الزام به اشتغال همسر با درآمد نسبتا بالا
مدارک ازدواج
با مهاجرت و اخذ اقامت از طریق ازدواج در کشور مورد نظر خود ، بیشتر آشنا شوید:
قوانین ازدواج آلمان :
حداقل سن برای ازدواج در کشور المان ۱۸ سال میباشد اما افراد از سن ۱۶ تا ۱۸ سالگی میتوانند با اجازه والدین ازدواج کنند.
اگر فردی قبلاً ازدواج کرده باشد و دوست داشته باشد که مجدداً ازدواج نماید به مدارکی برای اثبات اتمام یا انحلال ازدواجهای قبلی نیاز خواهد داشت مانند گواهی فوت همسر یا حکم طلاق
مدارک و مراحل موردنیاز برای اخذ اقامت ازدواج در آلمان :
دو فرد مقیم در کشور آلمان برای ازدواج با یکدیگر باید قصد خود را به اداره ثبت اسناد واقع در محل سکونت خود اعلام نمایند و مدارکی مانند کارت شناسایی، گذرنامه برای اثبات اقامت قانونی خود در خاک کشور آلمان با مدت اعتبار بیش از ۳ هفته، آدرس محل سکونت و سایر مدارک درخواستی ثبت اسناد را بهعنوان گواهی صحت این امر به این اداره ارائه دهند، پس از دو سال از زمان ازدواج مشروط به اینکه افراد از سه سال قبل از ازدواج، در خاک کشور آلمان اقامت داشته باشند به هر دو انها تابعیت کشور آلمان اعطا می شود که طی این شرایط اخذ تابعیت کشور آلمان از ۸ سال به ۵ سال کاهش مییابد.
ازدواج در کانادا :
سن معمول ازدواج در برخی کشورها 16 سال و در برخی کشورهای دیگر مانند کانادا 18 سال است.
ازدواج مجدد در صورت جدا نشدن از همسر قبلی، غیرقانونی میباشد.
شرایط شخص اسپانسر :
۱- باید شهروند کانادا باشد یا مقیم دائم آن کشور را داشته باشد .
۲- حداقل باید ۱۸ سال سن داشته باشد.
3- در زمان ازدواج ، همسر دیگری نداشته باشد.
4- به مدت حداقل سه سال توانایی تأمین هزینههای زندگی همسر خود را در کانادا داشته باشد؛ البته این شرط در صورتی است که فرد متقاضی مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج خودش توانایی مالی برای تأمین هزینههای زندگی خودش را نداشته باشد.
5- در کانادا یا اطراف آن به جرائم جنسی، تهدید، جرائم علیه اشخاص، خشونت علیه خانواده محکوم نشده باشد. مگر اینکه تبرئه شده باشد ، یا مجازات خود را گذرانده باشد و ۵ سال ازآن گذشته باشد.
6- باید در کانادا سکونت داشته باشد یا به دولت کانادا تعهد دهد در زمانی که اسپانسر شونده یا همون فرد متقاضی مهاجرت بهعنوان مقیم دائم به کانادا میآید، او هم در خاک این کشور سکونت داشته باشد.
7- باید به دولت کانادا و شخص اسپانسر شونده امضا و تعهد دهد که همسر یا شریک زندگی خود را تا سه سال از جهت هزینه های زندگی و مالی حمایت میکند.
8- طی ۵ سال گذشته اسپانسر شخص دیگری از طریق ازدواج نشده باشد به عبارت دیگر این شرط را میتوان بهعنوان یک محدودیت این گونه بیان کرد که شخصی که اسپانسر همسر خود میشود تا ۵ سال دیگر نمیتواند اسپانسر همسر دیگری شود.
مدارک موردنیاز برای درخواست ویزای ازدواج در کانادا
کارت پایان خدمت مرد
کپی از تمام صفحات پاسپورت
کپی از کارت PR شخص اسپانسر
نامه عدم سوء پیشینه مرد
عقد نامه
کارت ملی مرد
شناسنامه هر دو طرف
:: بازدید از این مطلب : 95
|
امتیاز مطلب : 76
|
تعداد امتیازدهندگان : 17
|
مجموع امتیاز : 17